סיור קולינרי טעים במיוחד!
השאלה הראשונה של התיירים בדר"כ היא איפה אוכלים ההונגרים? מה הם הטעמים ההונגרים?
ובכן, אספנו לכם את המקומות שרק ההונגרים המקומיים מכירים, קיבצנו לכם את המאכלים ההונגרים המופלאים וחיברנו לכם את הטעמים ההונגרים המקוריים. הכל בסיור אחד.
מה בסיור?
הסיור שלנו מתחיל בנקודת המפגש, בשוק המקורה,
שם אנחנו נפתח את הסיור עם צ’ייסר של הפלינקה הלא הוא המשקה הלאומי החריף של הונגריה.
בשוק אנו נבקר בחנות התבלינים, שם נלמד על הפפריקה, התבלין האדום והמיוחד ועל הקשר שלה להונגריה.
בדרך אנחנו נעצור במעדניית גבינות משובחת ונטעם מגבינות שאין כמותן בארץ וכמו כן אנחנו נקבל גם הצצה מעניינת לעולם הנקניקים ההונגרי.
אנחנו ממשיכים משם היישר לדוכן היינות, שם אנחנו נחווה את טעמם המיוחד של היינות ההונגריים כמו היין האדום והיין הלבן ההונגרי המפורסם הטוקאי, יחד עם הסברים על הייחודיות שלהם.
אבל מה זה סיור קולינרי בלי טעימה של המאכל האותנטי ההונגרי, מרק הגולאש?
אחרי טעימה מהגולאש אנו נעבור לתחנה מעניינת לא פחות, בה נטעם את כבד האווז שיוגש לנו בסגנון צפון הונגריה.
אי אפשר לסיים את הסיור בלי קינוחים ובשביל זה נגיע למדרחוב ואצי אוצה שם נטעם מהקיורטוש הידוע של מונה, נמשיך לקונדיטוריה של משפחת סאמוש ונטעם שם כמה סוגים של עוגות טעימות ומדהימות.
אל תפספסו את הסיור שיעשה לכם נעים וטעים בבטן, תצטרפו אלינו לחוויה טעימה במיוחד
שעת יציאה 11:00